Stenar från Stonecom Luxus-serie:

I sortimentet av vår Luxus-serie ingår naturstenar marmor, kvartsit och granit från olika delar av världen. Stenar från Luxus-serien passar i badrum, kök, och även andra rum. Varje sten är unik och ger ert hem mervärde. Stenarna har inte något fast pris på kvadratmeter. Priserna beräknas utifrån arbetsmängden och ni får ett personligt offert. Leveranstiden för beställningsstenar är mellan 3-7 veckor, beroende på typ av sten och tidpunkten av beställningen.
Vill ni sticka ut från mängden och samtidigt lägga till lite extra lyx och karaktär till ert hem, skicka oss gärna en beskrivning av ert projekt. Vi garanterar att ni får en fantastisk produkt och service. Ni kan alltid lita på oss.

  • Vi levererar direkt från tillverkare. 
  • Vi väljer alltid sten med bästa kvalitet för dig. 
  • Snabb service och snabb leverans. 
  • Lång garanti för både produkten och tjänsten.

Double Black

PRISFÖRFRÅGAN

Calacatta Oro

PRISFÖRFRÅGAN

Dover White

PRISFÖRFRÅGAN

Verde Tinos

PRISFÖRFRÅGAN

Cosmic Black

PRISFÖRFRÅGAN

Naturstenar är ett poröst material, och det är därför viktigt att underhålla din marmorskiva för att hålla den i så gott skick som möjligt under en lång period framöver. Om du vill få skötselråd för din marmorskiva så kan du få det på den här sidan. Vi erbjuder också underhållsprodukter som du med fördel kan använda för att hålla din stenskiva i nyskick!

  • Vi struntar i mellanhänderna och levererar direkt från tillverkarna: Det låter oss att erbjuda våra kunder stenar med bästa förhållandet mellan pris och kvalitet.
  • Vi väljer bara sten av den högsta möjliga kvaliteten: Vi prioriterar alltid hög kvalitet. Vi har inrättat ett effektivt system för kvalitetskontroll där vi granskar alla stenar från stenbrottet till fabriken. Vi observerar alla steg i produktionen för att försäkra att produkten får den bästa tonen och det finaste mönstret. Hela processen har ett enda syfte: att tillgodose alla dina behov.
  • Snabb service och snabb leverans väger tungt för oss: Vi svarar på din förfrågan och dina frågor snarast möjligt. När du har gjort ditt val av sten levererar vi den som regel inom 3-7 veckor.
  • Vi vill att du ska känna dig trygg och erbjuder därför lång garanti både för produkten och tjänsten: Vi kan lova att våra produkter och tjänster har alltid hög kvalitet och kommer att tjäna dig i många år.

Bilderna på stenarna är exempelbilder. Eftersom att marmor är en natursten kan stenens färgton och mönster skilja sig från bilderna. Det fantastiska med sten är att varje sten är unik och skärs ut från ett stort stenblock med dimensioner 2800-3200 mm x 1450-1900 mm. Varje månad anländer ett nytt parti granit och marmor till vår fabrik, och varje block har en unik färgton och ett unikt mönster. Även om det alltid finns skillnader mellan partier så blir skillnaderna mest påtagliga på ljusa och räfflade stenar. Mörka stenar med jämnt mönster är ofta mer lika varandra. Om du önskar fler bilder om stenens färgton och mönster, var god och meddela detta till vår representant så ordnar vi det.