Kvarts

Kvartsit är en spännande bergart som omvandlats till dess nuvarande sammansättning och färg genom att sandsten under hundratusentals år har utsatts för tryck och värme under jordytan. Eftersom att kvarts är en av de absolut hårdaste materialen i världen så kommer en kvartsskiva att hitta en funktion i varje hem som den kommer in i, så tveka inte över att kika på vårt stora utbud av högkvalitativ kvartskomposit!

  • Vi levererar direkt från tillverkare. 
  • Vi väljer alltid sten med bästa kvalitet för dig. 
  • Snabb service och snabb leverans. 
  • Lång garanti för både produkten och tjänsten. 
Technistone
Caesarstone
Andra typer va kvarts
Vicostone
Silestone

Stonecom erbjuder olika bänkskivor i kvarts. Vi har korta leveranstider och våra produkter och tjänster har alltid hög kvalitet. Vi ger våra produkter och tjänster riktigt lång garanti.

Kvarts är en kompositsten med hög kvalitet som består till 93 % av naturliga mineraler. För att ge kvarts önskad färgton och konsistens tillsätts toningsfärger, harts som bindemedel, samt olika tillsatser för förbättrade tekniska egenskaper. Kvarts är ett slitstarkt och hållbart, men även mycket hygieniskt material tack vare sin ickeporösa yta.

  • Vi gillar inte onödiga mellanhänder och levererar därför direkt från tillverkare. Det låter oss att erbjuda våra kunder stenar med bästa förhållandet mellan pris och kvalitet.
  • Vi väljer noggrant ut den kvarts som vi anser håller tillräckligt hög kvalitet för dig som kund. Vi prioriterar alltid hög kvalitet. Vi har inrättat ett effektivt system för kvalitetskontroll där vi granskar alla stenar från stenbrottet till fabriken. Vi observerar alla steg i produktionen för att försäkra att produkten får den bästa tonen och det finaste mönstret. Hela processen har ett enda syfte: att tillgodose alla dina behov.
  • Vi värderar snabb service och snabb leverans väldigt högt. Vi svarar på din förfrågan och dina frågor snarast möjligt. När du har gjort ditt val av sten levererar vi den som regel inom 1-2 veckor.
  • Vi ger dig en lång garanti för både din stenskiva och vår tjänst. Vi kan lova att våra produkter och tjänster har alltid hög kvalitet och kommer att tjäna dig i många år.

Stenens bilder är exempelbilder. Eftersom det handlar om natursten kan stenens färgton och mönster skilja sig från bilden. Varje sten är unik och skärs ut från ett stort stenblock med dimensioner 3000-3200 mm x 1450-1900 mm. Varje månad anländer ett nytt parti granit och marmor i vår fabrik, med unik färgton och mönster. Skillnader mellan partierna visar sig mest på ljusa och räfflade stenar. Mörka stenar med jämn mönster är mer lika varandra. Om du önskar fler bilder om stenens färgton och mönster, var god och meddela detta till vår representant.