Stonecom är ett registrerat varumärke och tillhör en stenfabrik som har 20 års erfarenhet av att arbeta med kunder i olika storlekar, allt från privatkunder till stora kryssningsfartyg. Vår specialitet är att sälja och installera bänkskivor i granit, marmor, kvarts och keramik. Vi är verksamma i stora delar av Europa, bland annat Skandinavien, Tyskland och Östeuropa.

Våra kunder är privatpersoner, inredningsarkitekter, arkitekter, kökstillverkare, byggbolag, återförsäljare, hotell, restauranger och fartygsutvecklare. Stonecom har hand om och kontrollerar hela kedjan – från stengruva till konsument. Vi har utvecklat en effektiv arbetsprocess som garanterar både snabb och bra service för dig som kund. Eftersom att vi har en egen fabrik och produktion har vi dessutom möjlighet att erbjuda hög kvalité på både produkt och service till ett mycket bra pris.

Vi är mycket kräsna med vilka som arbetar med oss. Detta har gjort att vi lyckats bygga upp ett starkt team med de bästa specialisterna vars mål är att garantera en professionellt utförd mätnings –och installationsservice. Våra professionella team i Skandinavien, Baltikum och Tyskland arbetar hårt för att möjliggöra en bra kundupplevelse och fantastisk kundservice.

Tveka inte att skicka din offertförfrågan till oss – vi ser till att ta fram den bästa lösningen för dig till det.

Genom att välja Stonecom så blir du garanterad

  • Professionell återförsäljning och kundservice
  • Precis mätning och installation
  • Snabb leverans
  • En smidig köpprocess

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Stonecom

Sten bänkskiva till bästa pris i Sverige
Bänkskiva i marmor till bästa pris i Sverige

Vår fabrik

Stonecoms fabrik möter europeiska krav och använder alltid den bästa teknologin för att kunna försäkra sig om en högkvalitativ och precis produktionsprocess. Vi har det största utbudet inom vårt område för att kunna garantera dig en snabb produktions –och leveransprocess. Vi har direkt kontakt med tillförlitliga stengruvor, från vilka vi själva väljer ut de bästa stenplattorna. Dessutom tillhandahåller vi flertalet unika stenar i vår kollektion som du inte kommer att kunna hitta hos någon annan återförsäljare. Kvalitetskontroll efter produktionsprocessen är väldigt viktigt för oss. Våra specialister arbetar dagligen för att försäkra att vi kan ta fram högkvalitativa produkter med ett så lite materialsvinn som bara möjligt. För att förbättra vårt miljöarbete ytterligare har vi börjat tillverka basprodukter som diskhoar, bord, hyllor och andra stenprodukter för att kunna använda så mycket av svinnet som bara möjligt.

Syftet med våra fabriker är kort och gott att kunna erbjuda en komplett lösning, från tillverkning till installation.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Stonecom

Bänkskiva i granit till bästa pris i Sverige
Dekton bänkskiva till bästa pris i Sverige