Om oss

Stonecom är ett registrerat varumärke och tillhör en stenfabrik som har 20 års erfarenhet av att arbeta med kunder i olika storlekar, allt från privatkunder till stora kryssningsfartyg. Vår specialitet är att sälja och installera bänkskivor i granit, marmor, kvarts och keramik. Vi är verksamma i stora delar av Europa, bland annat Skandinavien, Tyskland och Östeuropa.

Våra kunder är privatpersoner, inredningsarkitekter, arkitekter, kökstillverkare, byggbolag, återförsäljare, hotell, restauranger och fartygsutvecklare. Stonecom har hand om och kontrollerar hela kedjan – från stengruva till konsument. Vi har utvecklat en effektiv arbetsprocess som garanterar både snabb och bra service för dig som kund. Eftersom att vi har en egen fabrik och produktion har vi dessutom möjlighet att erbjuda hög kvalité på både produkt och service till ett mycket bra pris.

Vi är mycket kräsna med vilka som arbetar med oss. Detta har gjort att vi lyckats bygga upp ett starkt team med de bästa specialisterna vars mål är att garantera en professionellt utförd mätnings –och installationsservice. Våra professionella team i Skandinavien, Baltikum och Tyskland arbetar hårt för att möjliggöra en bra kundupplevelse och fantastisk kundservice.

Tveka inte att skicka din offertförfrågan till oss – vi ser till att ta fram den bästa lösningen för dig till det.

Genom att välja Stonecom så blir du garanterad

  • Professionell återförsäljning och kundservice
  • Precis mätning och installation
  • Snabb leverans
  • En smidig köpprocess

Med vänliga hälsningar,
Teamet på Stonecom

Vår fabrik

Stonecoms fabrik möter europeiska krav och använder alltid den bästa teknologin för att kunna försäkra sig om en högkvalitativ och precis produktionsprocess. Vi har det största utbudet inom vårt område för att kunna garantera dig en snabb produktions –och leveransprocess. Vi har direkt kontakt med tillförlitliga stengruvor, från vilka vi själva väljer ut de bästa stenplattorna. Dessutom tillhandahåller vi flertalet unika stenar i vår kollektion som du inte kommer att kunna hitta hos någon annan återförsäljare. Kvalitetskontroll efter produktionsprocessen är väldigt viktigt för oss. Våra specialister arbetar dagligen för att försäkra att vi kan ta fram högkvalitativa produkter med ett så lite materialsvinn som bara möjligt. För att förbättra vårt miljöarbete ytterligare har vi börjat tillverka basprodukter som diskhoar, bord, hyllor och andra stenprodukter för att kunna använda så mycket av svinnet som bara möjligt.

Syftet med våra fabriker är kort och gott att kunna erbjuda en komplett lösning, från tillverkning till installation.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Stonecom

Nöjda kunder är vår främsta prioritet

Blogg

GE DINA GAMLA MÖBLER ETT NYTT LIV!

Visste du att... Flera av våra kunder har förvandlat ett gammalt möbelstycke till något nytt genom att placera en stenskiva på en TV-bänk, en byrå eller ett bord. Alla typer av sten är lämpliga för [...]

BEARBETNING KERAMISKA BÄNKSKIVOR

Keramiska bänkskivor har ett mycket dekorativt utseende och passar särskilt bra i ett modernt kök eller badrum. Keramik är ett industriellt tillverkat material som består av 100% naturliga komponenter såsom sand, fältspat, lera [...]

HOW TO CLEAN MARBLE COUNTERTOPS?

Why is Marble Scary? But rst, let's talk about all the reasons that people are scared of marble. According to the scientists in the earth sciences department where my husband works, marble is a [...]

Bänkskivor i marmor, granit och kvarts

Stonecom erbjuder olika bänkskivor i marmor, granit och kvarts. Vi har korta leveranstider och våra produkter och tjänster har alltid hög kvalitet. Vi ger våra produkter och tjänster riktigt lång garanti.

Vi är tillverkare. Det låter oss att erbjuda våra kunder stenar med bästa pris och kvalitet.

Vi väljer alltid sten med bästa kvalitet för dig. Mönstret och tonen för Carrara marmor från Italien till exempel beror på stenbrottet eller till och med delen av stenbrottet den kommer ifrån. Vi väljer ut den bästa stenen bland mer än ett trettiotal olika Carrara marmorstenar.

Snabb service och snabb leverans. Vi svarar på din förfrågan och dina frågor snarast möjligt. När du har gjort ditt val av sten levererar vi den som regel inom 2 veckor.

Lång garanti för både produkten och tjänsten. Vi kan lova att våra produkter och tjänster har alltid hög kvalitet och kommer att tjäna dig i många år.

Om du vill inreda ditt kök med naturlig och enastående elegans är en stenbänkskiva det perfekta materialet. Bland våra stenar hittar du säkert en lösning som passar just din smak och livsstil – oavsett om det är elegant och tidlös marmor, hållbar granit med unik mönsterbild och färgton eller lättskött kvarts med sitt breda färgutbud.

Kundtjänst

Har du några idéer eller frågor är du alltid välkommen att kontakta oss för att vi ska kunna snabbt hitta en lösning som passar just dig.

Vi kan nås via telefon dagligen mellan kl 8.00–17.00, ring till oss på telefonnummer (+46) 08559 261 66

Eller kontakta oss via e-post: foretagskund@stonecom.se

Vi besvarar dina frågor som regel inom ett par timmar.

SAMARBETSPARTNERS