Visste du att…

Flera av våra kunder har förvandlat ett gammalt möbelstycke till något nytt genom att placera en stenskiva på en TV-bänk, en byrå eller ett bord. Alla typer av sten är lämpliga för detta och det är en utmärkt möjlighet att ge till gamla möbler ett nytt liv.

Våra kunder har hittat olika intressanta lösningar, exempelvis målat om ett gammalt möbelstycke och lagt en stenskiva, som vi har tillverkat på kundens beställning, ovanpå. Det är så gott som omöjligt att fastställa i efterhand om möbeln är ny eller gammal. Självklart kan man även lägga en stenskiva på ett gammalt möbelstycke utan att måla om det.

Våga experimentera! Låt oss tillsammans ta hand om miljön genom att förlänga livslängden på era favoritmöbler.

Se våra produkter här: https://stonecomsverige.se/bord/

Bästa hälsningar

Stonecom team