Plattor

Vi erbjuder olika plattor, både med standardmått och specialmått.

Vi kan ta fram väldigt stora utbud från olika tillverkare i stora volymer. Vid behov kan vi skära plattor i mått enligt kundens önskemål i våran fabrik innan leveransen. Vi erbjuder ej montering eller platsättning.

Möjligheter att skapa plattor av olika storlekar från marmor, kvarts och keramik är många. Ofta kan man anpassa storleken på plattorna efter kundens önskemål.

Marmorplattor har en naturlig och unik skönhet, varje platta är unik i färg och mönster. Plattor av keramik är däremot mer slitstarka och tål höga temperaturer bättre än marmor. Dessutom är keramikplattor mer lätt att underhålla och rengöra.

När man väljer mellan marmor och keramik bör man tänka på vad plattorna ska användas till. Marmor är särskilt populärt till bänkskivor och golv i badrum, medan keramikplattor används oftare till väggar och golv i kök och badrum.

Kvartsplattor är ett mer miljövänligt alternativ än både marmor och keramik eftersom de är tillverkade av återvunnet material och inte innehåller farliga kemikalier. Kvartsplattor är också mycket slitstarka och tål höga temperaturer väl.

Sammanfattningsvis finns det många möjligheter att skapa plattor i olika storlekar från marmor, kvarts och keramik. Valet mellan marmor och keramik beror på vad plattorna ska användas till och kvarts är ett mer miljövänligt alternativ.

KONTAKTA OSS

  • Max filstorlek: 10 MB.