”Lyxig trivsel och belåtenhet för många år”

Vi har jobbat med murningsuppdrag över tio års tid, främst med fokus på utekaminer. Vårt team består av riktiga entusiaster som strävar efter att i samarbete med kunden alltid hitta den bästa slutlösningen. Tveka inte att kontakta oss för att boka ett möte – vi ger dig yrkesmässiga råd för planering av din uteplats och erbjuder kvalitetsprodukter och -tjänster som ger ditt liv mer trivsel och njutbara stunder med familj och vänner. Varje kund räknas. Vårt team önskar dig framgång och att dina drömmar ska gå i uppfyllelse!

Utekök

Ett utekök är din trädgårds hjärta

När sommaren är här kan sköna kvällar med familj och vänner tillbringas i ett utekök. Matlagning och måltider ute i det fria är en sann njutning som dessutom erbjuder trevlig omväxling – med möjlighet att använda en spis, ugn, grill eller till och med en öppen spis för matlagning. Ett utekök kan passas in i varje hemträdgård, där vi kan designa ett uterum utifrån just dina drömmar, behov och möjligheter.

Alla våra jobb är skräddarsydda och har en unik design – ett exakt likadant resultat hittar du aldrig!

Utekaminer

Unika utekaminer

En utekamin utgör en oskiljaktig del av sköna sommarkvällar för många estniska familjer. Kan du tänka dig en trivsam eftermiddag i sällskap av familj eller vänner – vackert väder, sprakande brasa i öppna spisen och ett glas gott vin ger dig känslan att dina bästa stunder i livet är här och nu. En utekamin passar in i varje hemträdgård. Kontakta oss och vi skapar åt dig ett uterum som motsvarar dina drömmar, behov och möjligheter.

Alla våra jobb är skräddarsydda och har en unik design.

Skyddstak

Ett skyddstak förlänger din sommar

Vill du bygga en utekamin eller ett utekök i din trädgård är vår bestämda rekommendation att även överväga ett skyddstak till det. Ett skyddstak ger ditt kök eller din kamin ett bra skydd mot snö och is under vintern samt mot regn och blåst under sommaren. Det i sin tur förlänger utekökets eller kaminens livslängd. Ett skyddstak skyddar dig från regn och stekande sol och förlänger din sommar med bra många dagar när du inte behöver bekymra dig för vädret för att kunna glädjas åt din trädgård. Kontakta oss och vi designar ett skyddstak åt dig som smälter in i din trädgård.

Braskaminer

Fräscha upp din gamla braskamin

Om du har en till åren kommen braskamin hemma med fullt fungerande inre, men en sliten fasad som behöver fräschas upp, kan vi mer än gärna hjälpa dig. Vi erbjuder uppfräschningskurer för olika braskaminer och öppna spisar med hjälp av olika naturmaterial – kalksten, marmor, granit eller kvarts. Våra proffsiga hantverkare gör en besiktning av din braskamin och föreslår en lämplig lösning. Alla våra jobb är skräddarsydda och har en unik design.

Grillar

En utegrill för alla smaker

Grillning hör oskiljaktigt ihop med sommarkvällar i Estland, så varför inte låta någon att bygga en härlig utegrill för dig? Vi tillverkar utegrillar för alla smaker och i alla storlekar. En utegrill passar in i varje hemträdgård.

Alla våra jobb är skräddarsydda och har en unik design. Kontakta oss och vi skapar en uteplats med grill som motsvarar dina behov och möjligheter.

Inspirerande bilder

 Beställning och leveransvillkor

1. Välj önskad produkt eller tjänst på vår hemsida och kontakta oss via kontaktformuläret eller e-post. Om du inte hittar den produkten eller tjänsten du söker skicka oss en detaljerad beskrivning av ditt önskemål. För att göra hela processen smidigare, vänligen ge oss så mycket information som möjligt – t.ex. husritningar, foton på läget och utrymmen, en beskrivning eller bild på kaminen eller skorstenen mm.

2. Vi kontaktar dig senast inom 48 timmar för att precisera din förfrågan och, vid behov, besöker dig på plats.

3. Efter att ha fått all nödvändig information lämnar vi en prisoffert. Om din braskamin behöver designas först avtalas priset för det separat.

4. Efter godkännande av en prisoffert ber vi dig att bekräfta din beställning skriftligt eller via e-post. Därefter skickar vi dig ett avtal som innehåller offerten samt ett tids- och betalningsschema.

5. Efter att avtalet har undertecknats skickar vi dig en förskottsfaktura enligt överenskommelse. Vi börjar med tjänsten eller produktionsprocessen efter att förskottsfakturan är betald.

6. Hela processen för tjänstens tillhandahållande eller produktionen sker under noggran kontroll av en projektledare som vi utser för varje projekt. Samtliga arbetssteg dokumenteras, bl.a. med bilder som tas på olika etapper och förvaras i vårt arkiv.

7. När uppdraget/produkten är färdig(t) att levereras överlämnas en godkännandehandling tillsammans med bildfiler. Innan den undertecknas besiktigar projektledaren objektet tillsammans med dig.

8. Efter att godkännandehandlingen är undertecknad skickar vi dig en slutfaktura enligt överenskommelse.


Priser och betalningsvillkor. Samtliga priser på vår hemsidda inkluderar moms. Normalt skickar vi en förskottsfaktura innan beställningen eller uppdraget påbörjas. Fakturan ska betalas enligt överenskommelse inom 5-30 dagar. Beställningen börjar fullföljas efter att förskottsfakturan är betald (om inget annat har avtalats).

Ångerrätt. Du har rätt att ångra ett ingånget avtalet eller en beställning inom 14 dagar. Efter att produktionsprocessen har påbörjats kan beställningen inte längre ångras eftersom alla våra uppdrag är kundanpassade. 14 dagars ångerrätt gäller för standardprodukter och -tillbehör om de är oanvända. Ångerrätten gäller inte för arbeten som redan är utförda; om ett avtal ångras i det skedet måste kunden ersätta alla utlagda kostnader fram till ångertillfället.

Garanti. Vi ger våra arbeten och produkter upp till 5 års garanti (om inte tillverkaren erbjuder en längre garanti). För närmare information kontakta oss via e-postadressen info@stonecom.ee eller telefonnummer (+372) 677 20 90.

Integritet. Vi använder dina lämnade kontaktuppgifter i vårt informationssystem för att kunna skicka dig en prisoffert. Vi garanterar att utomstående inte har tillgång till dina personuppgifter. Informationsbytet och innehållet i brevväxlingen mellan kunden och Stonecom Group OÜ får inte yppas till utomstående. Skador orsakade av brott mot den regeln ska ersättas till den skadelidande parten.